Біговел з ручними гальмами від 2,5 років Puky LR 1L Br Pink 4065

Цвет: pink
6650.00 грн.
Наличие: в наличии Служба доставки:
Отправка: Умови оплати та доставки

З цим товаром також купують

Ремень для переноски велобега
Puky Ремень для переноски Puky TG (TG/9417)
560.00 грн

Puky LR 1L Br у рожевому кольорі - біговел з гальмом та професійними пневматичними шинами 12” для розвитку балансу та координації у дітей від 2,5 років, зростом від 90 см.

Біговели PUKY® виготовляються виключно в Німеччині з 1949 року, тому гарантують традиційно високу якість. Їх дизайн та ергономіка продумані до дрібниць, тому малюку найлегше вчитися їздити саме на Puky.

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ
Біговел Puky LR 1L Br обладнаний ручним гальмом для безпеки руху, професіональні пневматичні шини 12”, класична відстань від сидіння до керма. Кермо та сидіння регулюються по висоті на 8 см, для безпеки долоньок малюка високоякісні рукоятки керма та спеціальною подушечкою на кермі. Сидіння м'яке, максимально ергономічне.

Англійські кулькові вальниці у вісях коліс та керма гарантують плавний та рівний хід. А пневматичні шини 12” забезпечують відмінний накат та дозволяють досягти гарну швидкість. Ручне гальмо допомагає дітям старше 3 років ефективно керувати рухом та підготуватися до безпечного катання на двоколісному велосипеді. Рама біговела з безпечним низьким розташуванням платформи вкрита ударостійким порошковим покриттям. В комплекті підставка для паркування.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- на зріст від 90 до 115 см;
- вага: 5,2 кг (в коробці 6,0 кг);
- регульована висота сидіння: 34 - 42,5 см;
- регульована висота керма: 47-56 см;
- пневматичні колеса 12"х1,75'' на кулькових вальницях;
- заднє барабанне гальмо з ручним приводом;
- безпечні ручки на кермі;
- "AirBag" на кермі (протиударна подушечка);
- підставка для паркування;
- зручна підніжка на рамі;
- розмір: 87х13х49 см;
Розроблено та виготовлено в Німеччині.
Розширена гарантія 5 років при активації після покупки;
- для збірки знадобиться ключ шестигранний №5. В подальшому для регулювання рукоятки гальма на кермі може знадобитися ключ шестигранний №4. В комплект поставки ключі не входять.

Зверніть увагу! У шин Puky ніпель DV (Dunlop Valve), для накачування стандартним автомобільною або ж велопомпою може знадобитися адаптер AV/DV. Радимо придбати легку ручну помпу Puky HP-25 9473 з вбудованим адаптером AV/DV.

Важливо! Починаючи з жовтня 2016 року поставляється без ковпачків для ніпелів у відповідності до нових Європейських стандартів (EN71-1).
Зверніть увагу! Розширена гарантія дійсна лише після реєстрації продукту. Деталі про реєстрацію розширеної гарантії прописані в гарантійному талоні, який ви отримаєте разом із товарним чеком. Стандартна гарантія на продукт, яку ви отримуєте під час покупки, становить 2 роки.

Без гарантійного талона поставка запчастин неможлива.
RZ Дитячі велосипеди
447
Колір Рожевий
Отправка
Возраст
Страна Німеччина
Наличие в наличии
Категория
Бренд Puky

Отзывы

Написать отзыв

Ксения
25.07.2018
Мама рада, папа рад и ребенок тоже очень рад новому транспорту! Лучший подарок на день рождения! За неделю научился ездить на нем и теперь во всю гоняет! Любим ваш интернет-магазин за всегда оперативную доставку и хорошее обслуживание!